Pasient El-sykkel

Christiania Bike Taxa:  


Dette er en moderne sykkel med elektrisk hjelpemotor til persontransport. 

Den brukes i sykehjem for pasienter som ønsker å komme ut og være i friluft med egen sjåfør


Christiania Bike taxa el-sykkel som bestilles fra 2021 leveres med sterke Shimano EP8 Cargo som har 85 Nm dreiemoment for bakker og 2 personer. Den kommer klar for bruk. 


Pris kr 71 992,- eks. mva.  LAGERVARE. 


Tillegg for: 

3 punkts belter 1 stk   kr 1 040,-  (plass til 2 stk) 

3 hjelmer                    kr 1 950,-   

Frakt fra                      kr 2 500,- i Sør Norge


Kommuner får mva. refundert. 


Tekniske detaljer ChristianiaBikes TAXA:

Last: 150 kg + sjåfør og sykkelens egenvekt er 65 kg.  Totalbredde: 99 cm.  Totallengde: 235 cm. Innvendig kasse: 75 cm.  Passasjerkasse: 9 mm vannfast kryssfiner.  2-punkts setebelter. (Mulighet for 3-punkts som tilvalg) Shimano Krankmotor Ep8 med 85Nm gir god kraft i motbakkene. 7 gir og haudr. skrivebremser er standard. Kalesje medfølger: Fleksibel og enkel å fjerne. ° 3 store kalesjevinduer gir sjåføren god sikt både rett frem og sideveis. Foret regntrekk for bena passasjerene medfølger. Christianiabike har nedfellbart fotbrett/stigtrinn. ChristianiaBike Taxa byr på Dansk design, kvalitet og lidenskap!


Er dere Interessert i en eller flere passasjersykler om dere har en fra før - ta kontakt?


Safetech er spesialist på passasjersykler og har det som særskilt satsingsområde. Vi  leverer til kommuner, sykehjem og foreninger. Kontakt oss slik at vi kan gi dere gode råd og nærmere avtale for salg og levering. Vi er forhandler av importør i Norge.Video presentasjon av Taxa. Trykk på bildet. Denne går i 12 minutter