Pasient El-sykkel

Bakfiets Taxa Bafang:  


Dette er en moderne sykkel med elektrisk hjelpemotor til persontransport. 

Den brukes i sykehjem for pasienter som ønsker å komme ut og være i friluft med egen sjåfør


Bakfiets Taxa El-sykkel har noen ukers leveringstid så ikke utsett. Den leveres med sterke Bafang motor som har 80 Nm dreiemoment for bakker og 2 personer som bruker medfølgende sikkerhetsbelter. Den kommer klar for bruk. Den har størst plass i setet enn sine konkurrenter. 


Pris kr 66 400,- eks. mva.   


Tillegg for: 

Passasjerbøyle          kr  2 400,-

Kalesje/tak                 kr  3 080,-

Foret trekk 2 pers.     kr  1 960,-

3 hjelmer                    kr  1 950,-

Krykkeholder             kr     120,-

Sidespeil                    kr     300,-

   

Frakt                            kr 2 500,- i Sør Norge


Kommuner får mva. refundert. 


Tekniske detaljer:

Last: 150 kg + sjåfør og sykkelens egenvekt er 65 kg.  Totalbredde: 101,5 cm.  Totallengde: 210 cm. Innvendig kasse: 93,5 cm.  Passasjerkasse: 9 mm vannfast kryssfiner. Innfellbart stigetrinn. Sikkerhetsbelter er inklusiv. Bafang krankmotor med 80Nm gir god kraft i motbakkene. Batteri: 750w  Motor; 250w. 5 gir og haudr. skrivebremser er standard. Kalesje anbefales: Fleksibel og enkel å fjerne. ° 3 store kalesjevinduer gir sjåføren god sikt både rett frem og sideveis. Anbefaler: foret regntrekk for bena passasjerene.Syklene er bygget i Nederland, kvalitet og lidenskap!


Er dere Interessert i en eller flere passasjersykler om dere har en fra før - ta kontakt?


Safetech er spesialist på passasjersykler og har det som særskilt satsingsområde. Vi  leverer til kommuner, sykehjem og foreninger. Kontakt oss slik at vi kan gi dere gode råd og nærmere avtale for salg og levering. Vi er forhandler av importør i Norge.